android

NU …

De meeste echt mooie dingen komen nooit alleen. Dit geld uiteraard ook voor onze mooie en unieke aanbiedingen voor onze relaties. Daarom … Onze prachtige Amalia tafelbladen even in de spotlight en zoals u van ons gewend bent, tegen waanzinnig mooie promotie prijzen.

Deze boomstambladen hebben een relatief glad oppervlakte. Een Amalia tafelblad is zeer robuust en hebben een dikte van zo’n 6 cm.

android


Hieronder vindt u diverse voorbeeldafbeeldingen en video’s van onze schitterende en unieke Amalia tafelbladen. Via de introductie video’s is tot in detail zichtbaar hoe deze bladen voor u en uw klanten overkomen op de verschillende matrixen.Bekijk onze promotie video’s hieronder om een goed en duidelijk beeld te krijgen van deze mooie en unieke bladen in diverse opstellingen.


Video 1: Een globaal overzicht voor U zodat u direct duidelijk kunt zien wat de vele, fraaie en unieke kenmerken van enkele van onze bladen zijn.


Video 2: Op deze video zijn uiteraard de unieke kenmerken van onze bladen goed en duidelijk voor u in beeld gebracht, maar krijgt u tevens direct een duidelijk beeld van de mogelijke opstelling i.c.m. onze witte, slanke matrix.


Video 3: Alles duidelijk in beeld voor u en uw klanten! In deze opstelling een groter formaat tafelblad i.c.m. een groffe koker, zwarte matrix.


Video 4: Nagenoeg hetzelfde als de video hierboven, maar ditmaal i.c.m. een kleiner formaat Amalia tafelblad.


video 5: Ook zeer mooi en elegant … Onze Amalia tafelbladen i.c.m. 1 van onze witte matrixen.

Kunnen wij u ergens mee helpen? Laat het ons weten.


Bent u werkzaam in onze branche en bent u nog geen klant van ons? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, betrouwbare relaties om samen een goede, wederzijdse relatie mee op te bouwen.

 

contact havewood