android

NU …


Wij zetten onze relaties ook graag eens wat extra in het zonnetje en daarom nu al onze zeer mooi getekende beuken tafelbladen.

Wij brengen bij deze graag onze zeer mooie en robuuste tafelbladen. Beuken hout is een prachtig hard houtsoort met een robuuste, maar vooral natuurlijke uitstraling. Door de unieke uitstraling van beuken hout is het een populair houtsoort voor in huis.

android


Hieronder vindt u diverse voorbeeldafbeeldingen en video’s van onze Beuken tafelbladen. Via de introductie video’s is tot in detail zichtbaar hoe deze bladen voor u en uw klanten overkomen op de verschillende matrixen.Video 1: Een groot formaat Beuken tafelblad op een standaard zwarte matrix.Video 2: Een groot formaat Beuken tafelblad op een slanke, witte matrix.Video 3: Een groot formaat Beuken tafelblad op een A-symetrische, zwarte matrix.Een klein formaat (220) Beuken tafelblad op een zwarte matrix.


Kunnen wij u ergens mee helpen? Laat het ons weten.


Bent u werkzaam in onze branche en bent u nog geen klant van ons? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, betrouwbare relaties om samen een goede, wederzijdse relatie mee op te bouwen.

 

contact havewood