fbpx

Maatwerk. Uniek. Eigen.

Staalwerk door vakmensen

Taatsdeuren / Schanierdeuren / Schuifdeuren / Wanden

Een stalen deur is een tijdloos mooi en goed product. We geven dan ook 10 jaar garantie op onze stalen deuren (het glas uitgezonderd) en 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk. En daarnaast garanderen we u plezier van uw schitterende kwaliteitsproduct.

Als voorbeeld: een taatsdeur is een stalen deur die om zijn verticale as draait. Dit komt doordat de scharnierpunten van een taatsdeur zich in de boven- en onderkant bevinden. Deze scharnierpunten worden in het plafond en de vloer gemonteerd. Om die reden kan een taatsdeur naar binnen en naar buiten scharnieren. Dit geeft een unieke, eigentijdse uitstraling in uw huis. Een taatsdeur kan als enkele of dubbele deur worden toegepast. Maar ook met zijlicht of bovenlicht is de taatsdeur een optie. Daarnaast maken wij ook hoekopstellingen met taatsdeur als toepassing. Hierdoor heeft u genoeg keuze om uw deur bij uw eigen interieur te laten passen. Doordat wij alle stalen deuren zelf maken, kunnen wij uw nieuwe taatsdeur helemaal naar wens op maat maken.


Geïnteresseerd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Duurzaamheid

Bij HaVe Wood streven we naar een optimaal duurzaam productieproces. Van het selecteren van milieuvriendelijke materialen voor onze meubels tot het vervoeren naar onze klanten. 

Ontdek alles over onze duurzame aanpak en meubels.