fbpx

Ons verhaal.

Het merk

Een plek waar jij jezelf kunt zijn en tot rust kunt komen. Wij maken meubels die jij zelf samenstelt. Wij houden niet van standaard meubels en geven daarom een unieke twist aan onze ontwerpen. Wij ontwikkelen alles zelf, van stalen voet tot aan het zagen van een boomstam stafel. Alles is uniek. Wij denken buiten de kaders van standaard meubel werk.

Als je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk meubelstuk, dan is een handgemaakte tafel een perfecte keuze. Niet alleen zul je een prachtig stuk hebben dat precies past bij je gewenste stijl, maar je zult ook een verhaal hebben achter het vakmanschap dat in de tafel is gestopt. Of je nu op zoek bent naar een nieuw stuk voor in je huis, kantoor of tuin; er is niets dat een ambachtelijke tafel kan evenaren.

Bij het kopen van een handgemaakte HaVe Wood tafel is het belangrijk om zorgvuldig te kiezen en goed te kijken naar de materialen en het vakmanschap dat erin is gestoken. 

Duurzaamheid

Bij HaVe Wood streven we naar een optimaal duurzaam productieproces. Van het selecteren van milieuvriendelijke materialen voor onze meubels tot het vervoeren naar onze klanten. 

Ontdek alles over onze duurzame aanpak en meubels.

Contact informatie

Bel ons:
+31 (0)416-769027

Stuur ons een email:
info@havewood.nl

Klachten:
klantenservice@havewood.nl

Afhaaladres:
Schotsestraat 3,
5171 DT Kaatsheuvel
Nederland

KVK:
84830972